Vraag een offerte aan
  • Lorem ipsum

Hip en trendy eetkamerstoelen

26 Jul 2021
door Suus

Hip en trendy eetkamerstoelen

Je hebt een eetkamertafel gevonden waar je dol op bent. Maar…, de bijpassende set stoelen is net buiten je budget of zijn niet op voorraad.

De Velvet eetkamerstoelen zijn erg trendy, met uitstekend comfort en fluweel. Het combineert modern midden van de eeuw met hedendaags design om minimalistische en geometrische esthetiek toe te voegen met een natuurlijke aantrekkingskracht aan de eetkamer.

Het ontwerp van bijvoorbeeld de Cave stoel zorgt voor voldoende ondersteuning van de rug, armen en heupen terwijl het montageproces eenvoudig blijft. Zelfs met minimale functies zorgt de middelhoge rugleuning met goede demping voor een uitstekende ondersteuning van de rug door de ergonomische hoek en uitsnijding van de rugleuning.

Als aanvulling op de gebogen rugleuning heeft de eetkamerstoel een brede zitgedeelte met medium stevige demping.

De Velvet eetkamerstoelen zijn echter makkelijk schoon te houden. Voor dierenharen wel wat lastiger. De stof zorgt ervoor dat de stoelen duurzaam zijn, dus dit is een klein compromis om te maken.

Ben je op zoek naar lichtgewicht stoelen die eenvoudig te monteren zijn en veelzijdig genoeg om bij elk interieur te passen, dan is dit de eetkamerstoel.

De stoelen zijn ontworpen met een ergonomisch gebogen ontwerp en bieden optimale rugondersteuning met de juiste hoeveelheid demping. De hoogte van de rugleuning is hoog genoeg, waardoor de stoel ondersteuning biedt voor je hele rug en een uitkomst kan zijn voor mensen met rugklachten.

De stoelen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als de smaak neutraler en minimalistischer is, dan zijn de Sandkleurige stoelen perfect, terwijl de stoelen goed werken voor mensen die houden van een vleugje kleur in hun eetkamer.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter