• Lorem ipsum

Welkom bij Meubols!

Meubols is de Maatwerk meubelwebshop voor een geheel nieuw interieur!

Bij Meubols vindt u meubels die een aanwinst zijn voor uw interieur. Met onze maatwerk meubels en woondecoratie creëert u echt het thuisgevoel voor uw woonkamer of onderneming. Wilt u iets unieks en geheel aangepast aan uw wensen, dan bent u bij Meubols aan het juiste adres. De items in ons assortiment zijn geselecteerd met het oog op luxe, comfort en kwaliteit. U kunt tevens bij ons terecht voor professioneel interieuradvies en projectinrichting. Wij streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en daarom werken wij uitsluitend op afspraak.

Meubols werkt uitsluitend met Europese, gerenommeerde houthandelaars die bekend staan om kwaliteit. Tevens is het mogelijk om standaard meubilair door ons te laten verzorgen! Met jaren ervaring op het gebied van inkoop kunnen wij elk meubelstuk of woonaccessoire ontwerpen en realiseren en/of inkopen 

Wij bieden een divers aanbod aan interieurstijlen, van bohemian tot modern, van trends tot design. En kunt u toch niet vinden waar u naar opzoek bent, neem dan gerust contact met ons op!

Veel shop plezier!