• Lorem ipsum

Overmaken: Het bedrag van de bestelde goederen kan overgemaakt worden naar de rekening van Meubols. Indien op deze manier betaald wordt dient het bestelnummer vermeld te worden bij betaling. Het rekeningnummer van Meubols is: NL35 RABO0356265390

Ideal: Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Meubols.

Paypal: PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Mastercard: Mastercard is een van de grootste creditcardaanbieders ter wereld.

Visa: Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt Visa bijna 150 miljoen kaarthouders. Net zoals bij andere creditcards kan de consument met Visa een product kopen via jouw webshop en dit achteraf betalen.

Bancontact: Betaal vanaf nu mobiel online met de nieuwe Payconiq by Bancontact-app op uw smartphone. Da’s snel, veilig en verrassend eenvoudig.

SOFORT: SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

Paysafecard: Paysafecard, een van de wereldwijde marktleiders op vlak van online prepaid betaalmiddelen en onderdeel van de Paysafe Holdings UK Limited. 

Maestro: De Maestro-kaart acceptatie op het internet is wereldwijd gebaseerd op de klassieke On-SiteTrading Debet MasterCard procedure.

American Express: behoort tot één van de drie grootste creditcardmaatschappijen in de wereld. Daardoor is het een veelgebruikte betaaloptie, zowel offline als online. Net zoals bij andere creditcards, kan de consument met American Express iets kopen van Meubols en dit achteraf betalen.

ING Home’Pay: ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.