Vraag een offerte aan
 • Lorem ipsum

De kunst van interieurdesign: Hoe onze interieurdesigner jouw ideale tafel vindt

6 Jul 2024
door Iris van Meubols

Bij Meubols geloven we dat elke tafel een meesterwerk kan zijn dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de behoeften van je huis. Om dit te bereiken, bieden we een unieke service: onze interieurdesigners komen gratis bij je thuis langs om je te helpen de ideale tafel te vinden. In deze blogpost nemen we je mee door het proces en laten we zien hoe onze interieurdesigners te werk gaan om jouw droomtafel te realiseren.

Stap 1: Het eerste contact

Het begint allemaal met een eenvoudig gesprek. Zodra je contact met ons opneemt om gebruik te maken van onze interieuradviesdienst, plannen we een afspraak in voor een huisbezoek. Tijdens dit eerste contactmoment bespreken we kort je wensen en verwachtingen, zodat onze designer een goed beeld heeft van wat je zoekt.

Stap 2: Het huisbezoek

Tijdens het huisbezoek komt onze interieurdesigner bij je langs om de ruimte te bekijken waar de tafel komt te staan. Dit bezoek is cruciaal omdat het de designer een beter inzicht geeft in jouw stijl, de bestaande inrichting, en de specifieke behoeften van jouw huishouden. Tijdens dit bezoek:

 • Inventariseert de designer de ruimte: De afmetingen, lichtinval en indeling van de kamer worden in kaart gebracht.
 • Bespreken we jouw wensen: We luisteren naar jouw ideeën, voorkeuren voor materialen en stijlen, en hoe je de tafel wilt gebruiken.
 • Inspiratie en advies: Onze designer zal ook suggesties geven en inspiratie delen op basis van jouw voorkeuren en de specifieke kenmerken van de ruimte.

Stap 3: Het ontwerpvoorstel

Na het huisbezoek gaat onze interieurdesigner aan de slag met het creëren van een ontwerpvoorstel. Dit voorstel omvat:

 • Materialen en afwerkingen: Een selectie van materialen die het beste passen bij jouw stijl en functionele behoeften, zoals eikenhout voor een warme uitstraling of beton voor een industriële look.
 • Kleuren en details: Aanbevelingen voor kleuren en eventuele speciale details, zoals onder andere het onderstel.
 • Prijsindicatie: Er wordt een prijsindicatie opgesteld voor de tafel, gebaseerd op de besproken specificaties.

Stap 4: Feedback en aanpassing

We presenteren de prijsindicatie en daarop gebaseerd wordt na akkoord een aanbetalingsfactuur aangemaakt. Wanneer deze is voldaan, gaan onze ontwerpers een 3D ontwerp maken van de tafel. Dit ontwerp wordt gepresenteerd en wij vragen om jouw feedback. Jouw mening is voor ons van groot belang, dus we luisteren aandachtig naar je reacties en eventuele suggesties voor aanpassingen. Indien nodig, passen we het ontwerp aan totdat het volledig naar jouw tevredenheid is.

Stap 5: De realisatie

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze vakmensen aan de slag om jouw maatwerk tafel te vervaardigen. Elke tafel wordt met de hand gemaakt en nauwkeurig afgewerkt om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Tijdens deze fase houden we je op de hoogte van de voortgang.

Stap 6: Levering en plaatsing

Wanneer jouw tafel klaar is, plannen we een leveringsdatum die voor jou geschikt is. Ons team zorgt voor een zorgvuldige levering en plaatsing van de tafel in jouw huis. We zorgen ervoor dat alles perfect is en dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Waarom kiezen voor Meubols?

Onze interieurdesignservice biedt tal van voordelen:

 • Persoonlijk advies: Onze designers hebben oog voor detail en weten hoe ze jouw persoonlijke stijl kunnen vertalen naar een prachtig interieurstuk.
 • Op maat gemaakt: Elke tafel wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past bij jouw wensen en de inrichting van je huis.
 • Hoogwaardige materialen: We gebruiken alleen de beste materialen, van eikenhout en notenhout tot marmer en beton, om duurzame en prachtige tafels te creëren.
 • Gratis service: Ons interieuradvies is geheel gratis, zonder verplichtingen.

Maak een afspraak

Wil jij ook de perfecte tafel voor jouw interieur? Neem contact op met Meubols en maak een afspraak voor een gratis interieuradvies of een afspraak bij ons in de showroom. Laat ons jouw droomtafel realiseren en geniet van een uniek meubelstuk dat speciaal voor jou is gemaakt.

Bij Meubols zetten we jouw wensen centraal en creëren we tafels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in jouw interieur.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter