Vraag een offerte aan
  • Lorem ipsum

De favoriete bijzettafels van Meubols.nl

22 Oct 2021
door Suus

Mooi assortiment bijzettafels. Een bijzettafel plaats je bijvoorbeeld in de hal of de gang. Hier kun je je sleutels kwijt, de riem van de hond, sjaals en handschoenen of maak er een sfeervol geheel van en zet er leuke accessoires op. De eerste plek die mensen zien als ze bij je thuiskomen is de hal. Eerste indrukken blijven hangen, dus je wilt dat je hal er netjes en smaakvol uitziet. Zet er daarom een stijlvolle en praktische bijzettafel neer en geef sfeer aan de ruimte.

 

Bijzettafel kopen

Als je een bijzettafel gaat kopen, houd dan rekening met de stijl van je huis. Als je in een ouder huis woont, kun je het klassieke karakter van je hal benadrukken door voor een sierlijke haltafel te kiezen. Alleen de ronde vormen doen al veel voor de sfeer in je hal. Op het tafelblad van de bijzettafel plaats je klassieke accessoires zoals kandelaars, vazen of een gedroogd boeket. Woon je in een modern en nieuw huis, kies dan voor een moderne bijzettafel met rechte hoeken. Met een spiegel erboven heeft de bijzettafel genoeg aan een plant in een stijlvolle pot.

Als je hal behangen is met een fleurig motief, kun je voor een wat creatiever effect de spiegel vervangen door een lege lijst. Ga creatief om met de ruimte en kies de bijzettafel die erbij past. Bekijk het aanbod van Meubols online.

Waar plaats je een bijzettafel?

Een bijzettafel kan op verschillende plekken in je woning staan; in de hal, in je woonkamer of in de slaapkamer. Overal biedt het plek voor stijlvolle accessoires, zoals een prachtige vaas, een tafellamp of een trendy ornament. Een bijzettafel met lades zorgt voor wat extra opbergruimte.

  • Een bijzettafel naast een bank met mooie planten kan werken als een chique roomdivider of een handige plek om je glazen neer te zetten.
  • Voor een grote, lege muur hebben we schitterende eyecatchers in onze collectie. Zo wordt een leeg stuk muur een prachtig deel van je interieur met een bijzettafel.
  • In een kleine gang kun je behoefte hebben aan een plek om wat spullen kwijt te kunnen en nog even in de spiegel te kijken voor je de deur uitgaat. Kies dan bijvoorbeeld voor een bijzettafel met handige lades om je spullen in op te bergen en neem eens een kijkje bij onze collectie spiegels om inspiratie op te doen!
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter