Vraag een offerte aan
  • Lorem ipsum

Eetkamerstoelen kopen? Ga voor velvet eetkamerstoelen!

1 Jun 2021
door MirMar

Zacht, zijdeglans, stralend, eyecatcher, warm, vloeiend - velvet is de stof die bij uitstek een aangenaam warm gevoel opwekt bij aanraking. Daar komt nog bij dat de kleuren en glans een genot zijn voor het oog! Een zachte velvet bekleding van een eetkamerstoel maakt je woonkamer tot een warme en elegante plek in je huis. Maar een velvet stoel is niet alleen een comfortabel zitmeubel. Onze stoelen stralen elegantie, verzorgdheid en een positieve energie uit. Geen wonder dat de stof zo populair is.

Stoffen bekleding is namelijk het populairste materiaal voor stoelen en biedt een ruime keuze wat betreft samenstelling, stijl en kleur. Met name is velvet een stof die bij uitstek geschikt is voor zitmeubelen. Deze stof zorgt voor een gemakkelijke reiniging bij dagelijks gebruik omdat vloeistoffen van het oppervlak glijden in plaats van door de stof te worden geabsorbeerd. Bovendien is er een ruime keuze aan kleuren: zwart, zandwit, sigaarbruin, currygeel, hemelsblauw en luipaardprint. Maak geen concessies op het zitcomfort: het voordeel van onze stoffen stoelen is dat ze zeer comfortabel zijn, omdat het zitvlak steeds met zacht schuim is uitgerust.

Laat je meevoeren door de natuurlijke warmte van onze velvet stof. Bij ons kun je je uitleven met een breed scala aan kleurvarianten om de toon te zetten die in jouw woonkamer past. Neem bijvoorbeeld de Velvet uitvoering van de Cave Stoel met Luipaardprint:

Dit is een eetkamerstoel met een zeer glamoureuze nuance en heeft absoluut impact in je woonkamer. Deze levendige set fleurt je interieur op en gaat goed samen met de elegante groene gloed van je favoriete kamerplanten en de warme tinten van hout.

Voor een iets neutralere toon, raden wij de klassevolle Zandkleurige uitvoering aan van de Cave Stoel:

Dit is dezelfde uitvoering qua model en stof als de Luipaardprint-variant, maar deze stoel combineer je het best met bijvoorbeeld elegant zwartgekleurde meubelen of donker teakhout. Op die manier creëer je een moderne en warme sfeer in je eetkamer.

Zoek je een fellere kleur? Ook daarvoor kun je onze velvet eetkamerstoelencollectie raadplegen. Kijk eens naar de hemelsblauwe of curry gele varianten in onze collectie. Op die manier fleur je je woonkamer op in een handomdraai.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter