• Lorem ipsum

Een botanisch thuiskantoor in 5 stappen

1 Jun 2021
door Emma

Combineer groen met wit
Wit en groen zijn de perfecte combinatie voor een botanisch kantoor. Denk aan een groene muur met een mooi wit bureau ervoor. Een botanische kamer kan al snel wat donker ogen, door met wit te werken licht alles weer op.

botanische studeerkamer

Een element van hout
Als je aan botanisch denkt, denk je ook meteen aan hout. Daarom is het ook essentieel om een element van hout toe te voegen aan je botanische kamer. Een mooie houten boekenkast, een stoel met houten poten of een spiegel met een houten lijst misstaan niet in de botanische studeerkamer.

botanische studeerkamer

Botanische accessoires
Onmisbaar in de botanische studeerkamer zijn natuurlijk leuke accessoires die iets te maken hebben met planten of bomen. Een kaarsje in de vorm van een blad, een leuk botanisch kussentje of een mooie print aan de muur.

Gedurfd behang
Wil je nog een stapje verder gaan met botanische prints? Wat dacht je van een hele muur behangen met plantenbehang. Super stijlvol en het geeft net dat beetje extra in de botanische kamer.

botanische studeerkamer

Je eigen jungle
Een botanische studeerkamer begint en eindigt wel met je eigen planten. Je kunt nog net zoveel plantenprintjes gebruiken, echte planten maken uiteindelijk het verschil.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter